• Verzending binnen een week
  • Brievenbusverzending via PostNL
  • Zorgvuldig en vrolijk verpakt
  • Startklaar pakket

Reviews

Het themapakket 'God is Licht' wordt door (test)ouders omschreven als:

Actief - creatief - overzichtelijk - compleet - laagdrempelig in gebruik - één geheel door de 4 thema's -

verzorgd uiterlijk - mooie details


Reactie op het pakket 'Gods plan met ons leven':

"Bedankt voor de mooie lessen!! (...) De kinderen vinden het heel fijn en bij elk Bijbelverhaal luisteren ze nu of het gaat om het zwarte hart, het rode kruis of het witte hart. Ontzettend mooi en nogmaals dank!!!"

- moeder van jonge kinderen


Reactie op het pakket 'Gods plan met ons leven':

"Wat een succes bij allebei, zeg! Nu les 1 gedaan uit het pakket. Het kaartje met de tekst staat in het zicht. Ieder keer hoor ik onze oudste de tekst opzeggen en toen we in gesprek waren over het Bijbelgedeelte kwamen er ook een aantal goede antwoorden bij onze jongste vandaan. Echt wel heel bijzonder. Manlief neemt het nu ook mee in de huisbezoeken als hij naar gezinnen gaat.
Als we dit pakket klaar hebben, wil ik ook graag de andere pakketten nog aanschaffen."

- moeder met 2 jonge kinderen


Reactie op het themapakket 'Mijn lichaam':

"Mijn zoontje en ik zijn erg tevreden over de lessen die we gedaan hebben via Groeizaam!

Heerlijk om zo een stok achter de deur te hebben om Bijbelteksten te leren enz. Bijbelteksten leren is zo belangrijk! En ook het samen doorpraten over het thema en wat Gods Woord hierover zegt!

Ook de proefjes waren zo leuk! Weer eens iets heel anders dan knutselwerkjes! Mijn zoon (5) vond, als hij de tekst na een paar dagen uit zijn hoofd kende, dat het weer hoog tijd werd om met de volgende les te beginnen!

Dit is echt een aanrader! Qualitytime met je kind terwijl je bezig bent met Gods Woord op een ontspannen manier."

- Linda


Reactie op het themapakket 'Mijn lichaam':

"Wat een leuk pakket kregen we om te testen. Helemaal verzorgd en compleet met allemaal materialen die je nodig hebt voor de proefjes, maar ook tips en vragen om door te praten over het geloof met je kind. Fijn de suggesties voor een bepaald Bijbelverhaal dat bij het onderwerp past.

Fijn was het dat er een Bijbeltekst werd gegeven die je je kinderen bij dat gedeelte leerde. Ook leuk om te zien dat de kinderen spelenderwijs weer iets leerden over God. En ook liedjes er bij zongen. Voor de kinderen en eigenlijk ook voor mezelf was het een feestje als we weer een les deden. En ook leuk om dan de ideeën er bij te zien van je kinderen. Zo super leuk dat we mee konden doen. Een echte aanrader!"

- Elza 


Reactie op het themapakket 'Mijn lichaam':

"Wij mochten het eerste pakket uitproberen. We vonden het ontzettend leuk om samen met onze kinderen van 5 en 3 te doen. De bijbelteksten die op een speelse manier geleerd werden, werden erg goed onthouden. Ik hoor ze zelfs, weken na het leren, tijdens het spelen nog terug.

Daarnaast zijn de proefjes ontzettend leuk en leerzaam. Het was elke keer weer feest, als ik de doos ging pakken. De kids juichten dan in koor.

De liedjes/filmpjes geven extra verduidelijking aan het thema waar het over gaat. Al met al super leuk en ik raad het zeker aan.

Eline, super bedankt dat we dit mochten uitproberen!"

- Joyce 

Je kunt me vinden op Facebook en Instagram!

Maak jouw eigen website met JouwWeb